• Doen we de dingen goed en doen we de goede dingen?

    Ondernemersvragen

Zoek je iemand die integer, professioneel en onafhankelijk met je meedenkt?

Is er zin of noodzaak om dingen anders te gaan aanpakken? Iets anders dan je gewend bent: Ander ondernemerschap, persoonlijke groei, beter communiceren of een andere weg inslaan. Twijfel, zoekend of eenzaam in beslissingen? Nieuwe fase in het bedrijf? Behoefte aan een onafhankelijke gesprekspartner op het kruispunt waarop je staat?
Anne biedt professionele begeleiding bij uw ontwikkeling, bedrijfsveranderingen en toekomstplannen, zowel persoonlijk als in de onderneming. Samen bepalen we het doel van uw traject. In elk stadium van het traject kunt u rekenen op adequate ondersteuning.
Als reguliere paden bewandelen niet (meer) de weg is en een andere kijk en andere actie nodig is, dan is er een andere bril nodig en lef. Anne staat hiervoor, luistert en steunt in de kwetsbaarheid, om van denken naar doen te komen. Anne kijkt naar ondernemer, onderneming en gezin. Ze is uw Maat en komt onafhankelijk naast u staan.

“Welke vraag stel je aan een ondernemerscoach?”

Elke ondernemer weet meestal wanneer en waarom hij zijn adviseur inschakelt. Hij heeft een afgebakend idee, een opdracht, een probleem of een vraag en de adviseur geeft gericht advies op een vraag van de ondernemer of voert de opdracht uit. Anne doet het tegenovergestelde van de adviseur. Ze wordt ingeschakeld als de ondernemer of partner niet weet waar hij met zijn vraag terecht kan of hij krijgt zijn vraag/probleem niet helder. Zij stelt de vragen en ze is weer weg als de ondernemer zelfstandig verder kan naar zijn doel. Ze maakt gebruik van de kennis van de ondernemer in combinatie met veel praktische coachingstechnieken en bedrijfskundige inzichten. In de begeleiding gebruikt ze veel oplossingsgericht, intuïtief en systemisch coachen. Anne is werkzaam als Maat van Stichting Keukentafel.

 

 

De kracht van een Maat van Stichting Keukentafel:

  • We bestaan uit een team van tafelgenoten met verschillende disciplines
  • Met uw vraag gaan we integer aan de slag volgens de Ethische Gedragscode van NOBCO
  • Voor maatwerk op het gebied van Starten, Groeien, Stoppen, Veranderen en Crisis
  • Voor onafhankelijke begeleiding in coaching en in agrarische bedrijfskunde!
  • Professionaliteit, door vakmanschap en intervisie

Meer weten over stichting keukentafel?

www.stichtingkeukentafel.nl

Voorbeelden van praktijkverhalen als maat?

Kijk bij verhalen!


Liever persoonlijk contact?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Ja, ik wil een afspraak!

 

Herbert Hendriks

Zelfstandig ondernemer / REDmarketing

Anne is een scherpzinnige en begripvolle ondernemerscoach. Ze staat je met raad en daad terzijde. Ze helpt je je eigen talenten te herkennen en deze vanuit je eigen kracht verder te ontwikkelen. Daarnaast weet ze haarscherp je valkuilen te duiden en helpt je deze te vermijden. Ik had haar eigenlijk al jaren eerder willen ontmoeten, dan had ik mezelf veel onnodig gepieker bespaard.