• Ik ben Anne

Passie voor het boerenleven

De afgelopen jaren heb ik veel ondernemers in de land- en tuinbouwsector ondersteund bij de keuzes waar zij voor staan. Mijn liefde voor het boerenland heeft zich van kinds af aan ontwikkeld. Mede daarom leer ik altijd weer met veel plezier nieuwe melkveehouders, tuinders, landbouwers of veetelers kennen – met kleine of grote ondernemingen.

Rode draad

Ik heb gestudeerd aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen en daarna een masteropleiding Bedrijfskunde afgerond. Recent heb ik dit aangevuld met kennis van coachingstechnieken. De rode draad in mijn leven is nieuwe dingen ontdekken en veranderingen in gang zetten. Op deze manier wil ik bijdragen aan het laten groeien en bloeien van ondernemingen. Daar geniet ik van. Daarom heb ik naast mijn eigen bedrijf, samen met Henk Jenniskens, Stichting Keukentafel opgericht.

Mijn kracht zit in oprechte betrokkenheid, een luisterend oor, nieuwsgierig zijn naar de ander en onafhankelijk zijn. Mijn visie op ondernemerschap is dat er altijd iets onder mag liggen waarom we het doen en wat we willen bereiken. Niet beslissingen nemen, omdat het vandaag wat oplevert, maar we mogen er ook in de toekomst nog voor staan.

 

 

Persoonlijk

Ik ben getrouwd, moeder van twee tieners en woon op dit moment in Buggenum, een mooi dorpje in Midden-Limburg. Een belangrijke stap in mijn leven was de verhuizing naar Frankrijk in 2001. Alles loslaten in Nederland en daarna worstelen om een nieuwe weg te vinden. Uiteindelijk resulteerde dit in acht onvergetelijke jaren in het buitenland. Met onder meer deze levenservaring, mijn brede kennis van zaken en een analytische blik help ik ondernemers bij afwegingen en gaan we samen op zoek naar wat er nodig is om nieuwe stappen te zetten.
“Even kennismaken, een vraag per telefoon, een mailtje … twijfel niet, niets is ongewoon.
Ik help je graag.”